promo

nieuwsbrief

Wij verzenden regelmatig nieuwsbrieven. Meld u aan om op de hoogte te blijven van onze activiteiten.
acteurs en zangers
bezoekers
Theater in de regio,
Cultuur om de hoek!
Gastenboek

Het gastenboek voor "De Vloek van Ravenstein" is gesloten. U kunt geen opmerkingen meer plaatsen.

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een bericht toevoegen.

Tinca, Loretta en Roelie: Ravenstein wordt op de kaart gezet!

Geweldig, een project als dit! Wij komen zeker naar jullie kijken, Elin en Antonie.

zondag, 05 september 2010

Jan Peter van Broekhuizen: Respeckt!

Bij dezen wil ick graag mijne respeckt tonen aan al den medenwerkenden van "dene Vloeck van Ravenstein", wier inzet ende tomelosche kracht nodig waren een dergelijck eenmalig specktakel op te zetten ende te organischeren. Pasch nun wordt goed duidelijck ende klaar wat de omvang ener project gelijck dezes is. Gigantisch! Dat is alleen mogelijck met vele vrijwilliche handen, samenwerking en natuurlijck tolerantie. Ick wensch eenieder heel veel plezier. En vervolgens zeg ick: Respeckt!

zaterdag, 04 september 2010

jesper van lijssel: bijna zo ver!

over 6 dagen gaan we knalleee!!!

zaterdag, 04 september 2010

Gast: Respectloos

Op 16 juli een brief sturen dat er 20 juli een info-avond is (in de vakantie), waarop weinig concreets wordt medegedeeld over de gevolgen voor de omwonenden, en vervolgens die informatie-avond gebruiken als rechtvaardiging voor het op 2 september aanbieden van een brief waarin draconische maatregelen worden afgekondigd zoals het afsluiten van een delen van het centrum inclusief 30 parkeerplaatsen voor 3 weken (!), die ook meteen worden ingevoerd, getuigt weer eens van weinig of geen respect voor de bewoners van het centrum van Ravenstein! Alles en iedereen, slecht ter been of niet, jong en oud, moeten wijken voor het megolomane project van enkele mensen, die zelf geen hinder ondervinden van deze maatregelen. Inderdaad, de Vloek van Ravenstein.

zaterdag, 04 september 2010

Vorst

LET OP !!!!!! Er gaat iets groots gebeuren in Ravenstein!!!!!!!!!

donderdag, 02 september 2010

Frans

De voorstelling wordt (vind ik) steeds maar mooier en leuker, ik word al enthousiast bij de 'doorlopen'. Gisteravond bij de repetitie al een aantal spelers in 'kostuum' gezien en t is echt lachen! De website is zo ie zo de moeite al waard.

dinsdag, 31 augustus 2010

Manusje van alles...: ok techniek en zo

Ik heb er zin in.... En jullie?

maandag, 30 augustus 2010

oktechniek: nog ff

Nog anderhalve week en de opbouw begint..... En er nog zoveel te doen vooraf............ Maar keberwelzinin!!!!!! ps. en ik wil de juf wel spelen hoor, moet ik me wel scheren.......

woensdag, 25 augustus 2010

familie volker: Antonie's prémiere

Hé Antonie, wij komen met zijn allen naar jouw prémiere op 11 september. We hebben er erg veel zin in, Kathelijne, Pieter, Annemone en Gijs

dinsdag, 24 augustus 2010

Techniek: De juf

Na een week wachten nog geen reactie, ik denk dat iedereen in Ravenstein met vakantie is. Wat nu?

woensdag, 18 augustus 2010

techniek: De juf

Nou, wie durft?

donderdag, 12 augustus 2010

Ans: De juf

De juf wordt bij meerderheid van stemmen aangewezen. De kandidatenlijst is nog niet samengesteld. Jammer dat iedereen op vakantie is nu ik een hoofdrol te vergeven heb.

donderdag, 12 augustus 2010

techniek: Laat maar komen dat feest

Wie is de juf?

woensdag, 11 augustus 2010

Ans: het feest gaat beginnen

Ik hoop dat alles wat straks hoort te VLOEKEN flink uitgerust van vakantie is teruggekomen om het tot 23 september vol te kunnen houden. Jaaa, tot 23 september: er moet ook nog opgeruimd en geevalueerd. voor iedereen die op 20 of 21 september komt helpen oppruimen geldt: een tien met een griffel en een zoen van de juf. Nou, da's toch het overwegen waard.

dinsdag, 10 augustus 2010

bewoner Reinoutshof: Genoten

Beste mensen, Ik heb afgelopen maandag genoten toen jullie aan het repeteren waren. We konden niet alles verstaan, maar vanaf ons balkon was het zo leuk om te zien wat jullie aan het doen waren.Het applaus voor de koets, het koor, het spel, het zag er zo gezellig uit. Ik hoop dat we tijdens de voorstellingen ook mee kunnen genieten en we komen zeker de hele voorstelling bekijken. Veel succes!

donderdag, 22 juli 2010

Ans: openluchtspektakel

Beste Sjaan Erg, Nodig al je vrienden, familie, buurmannen en vrouwen maar uit. De Vloek Van Ravenstein moet je meegemaakt hebben.

dinsdag, 13 juli 2010

contactvloek: entreekaarten

Geachte gasten, Vergeet niet om vóór 1 augustus kaarten te reserveren. Na 1 augustus krijg je geen korting meer.

dinsdag, 13 juli 2010

Techniek: Vakantie

Wij van de techniek wensen alle spelers en medewerkers een zeer fijne vakantie. Kom uitgerust terug zodat we na de vakantie een schitterende productie neer kunnen zetten.

vrijdag, 09 juli 2010

Sjaan Erg: Openluchtspektakel

Ik verblijf in september een paar weken in Ravenstein. Is De vloek Van Ravenstein een echte aanrader? (Dan breng ik nog een paar mensen meer mee).

donderdag, 08 juli 2010

Bianca Klop de Vries: Wat een prachtige website

Dag allen, mag ik jullie van harte feliciteren met deze prachtige website! Hij is mooi om te zien en geeft veel en goede informatie. Het wordt vast een fantastische voorstelling! Succes met de verdere voorbereiding.

vrijdag, 07 mei 2010

 

Toon Num << Start < Vorige 1 2 3 4 Volgende > Einde >>Pagina 3 van 4