promo

nieuwsbrief

Wij verzenden regelmatig nieuwsbrieven. Meld u aan om op de hoogte te blijven van onze activiteiten.
acteurs en zangers
bezoekers
Theater in de regio,
Cultuur om de hoek!
Gastenboek

Het gastenboek voor "De Vloek van Ravenstein" is gesloten. U kunt geen opmerkingen meer plaatsen.

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een bericht toevoegen.

nieuwswatcher: Maaslandfm

Kijk op http://www.maaslandfm.nl/index.php/nieuws/3824-start-vloek-van-ravenstein-video.html Omroep Maasland maakt reclame voor de Vloek.

dinsdag, 14 september 2010

Louis: Zeer koed

Jullie zijn zeer zeer koed bezig! Dank voor de fijne cooperation! Le Konijn van Holland

dinsdag, 14 september 2010

manusje van alles...

Heeft iemand al gezegd dat jullie goed bezig zijn....?

dinsdag, 14 september 2010

Ina: Terug in Genève

Een schitterende avond was het vrijdag. Trots om mijn broer te zien spelen in zo'n grandioos spektakel. Heel blij daarvoor over te zijn gekomen. Jullie inzet en vreugde in het spelen straalde ervan af. Dit is een spektakel dat je eigenlijk 2 keer moet zien. Er speelt zich zoveel af dat je niet alles de eerste keer oppakt. Als ik dit zie, ben ik toch heel trots Nederlander te zijn en te tonen wat er gedaan kan worden in ons landje. Nog veel plezier en succes voor de volgende keren.

maandag, 13 september 2010

Linda

Nu alleen nog maar: MEER EN BETER! en MEER EN BETER! en NOG MEER EN NOG BETER!

zondag, 12 september 2010

Marieke den Biesen: groots

Wat een spektakel was het gisteren. Je kwam oren en ogen tekort. Een avond om nooit meer te vergeten. Er was zoveel goed aan deze avond; de muziek, de kostuums, het spel. Alles was goed uitversterkt, de belichting was mooi. Het zag er allemaal prachtig uit. Dank aan allen die hiervoor gezorgd hebben.

zondag, 12 september 2010

Gast: Uitgevloekt......

Een mooie avond de tweede keer. Verrassende momenten.... Prachtige duetten.... De voorstelling kan nog groeien. Veel succes de komende 8 keer, want dat wordt toch wel een top prestatie om avond aan avond te spelen en overdag gewoon te werken of naar school te gaan.

zaterdag, 11 september 2010

Ellen: Trots dat ik mee doe

Twee weken lang elke avond op de planken is nieuw voor me. Ik kan je zeggen het is een geweldige ervaring. De premiere is achter de rug en dag 2 t/m 10 zijn nog in het verschiet. De eerste vier dagen van de genoemde twee weken met nieuwe aanwijzingen, het geheel zien, schrappen en aanscherpen waren fantastisch. Het geheel is prachtig. Grandioos dat er zoveel moois en goeds bij elkaar is gebracht om deze voorstelling zó te maken. Nu we het geheel zelf ook hebben gezien kan ik alleen maar zeggen "Ik ben trots dat ik mee doe" Groeten van Ellen

zaterdag, 11 september 2010

nieuwswatcher Katha: Brabants Dagblad schrijft

Ravenstein in de ban van de vloek zaterdag 11 september 2010 Met het vestingstadje zelf als decor is vrijdagavond de aftrap verricht van tien voorstellingen van muziektheaterproductie De Vloek van Ravenstein. Heden en verleden ontmoetten elkaar vrijdagavond bij de groots opgezette locatievoorstelling 'De Vloek van Ravenstein'. Fragmenten uit de regionale geschiedenis herleefden te midden van historische gebouwen, waar de wraak van vele eeuwen geleden zich laat gelden als Lodewijk Napoleon in 1809 de stad bezoekt. Overspel en hoge ambities van leerlooierzoon Christiaan van Beers zorgen ervoor dat een bijna vergeten legende waarheid wordt. Een stevige wandeling door de tijd, met een knipoog naar nu, waaraan zo'n 150 mensen meewerken. Groots en gewaagd, maar niet meeslepend genoeg om de tijd te vergeten. Lees maandag de recensie. Maandag dus allemaal op naar BD!

zaterdag, 11 september 2010

Jesper van lijssel: Yeay!

Het weer werkte zeker mee en het was een grog. Suc6!! nu vanavond weber genieten hopelijk is het dsn wel ff iets drukker Haha, maar druk of niet we gaan weer knallen!!!

zaterdag, 11 september 2010

zenderpaultje: ze zag dat het goed was

en het weer werkte zelfs mee, ze twijfelde even, zag dat het goed was en bleef droog........

zaterdag, 11 september 2010

Erik Karel de Vries: ...is liefde

Lieve vloekmensen, Wat hebben jullie mij en jezelf een feest bezorgd gisteravond. En dit is nog maar het begin. Geniet en hou vol! Zorg goed voor jezelf. Ik ga proberen wat te slapen. kussen Erik

zaterdag, 11 september 2010

Wachter Paul: Première!

De eerste voorstelling was een groot succes, Iedereen bedankt daarvoor! Ik heb nog nooit zó lekker gevloekt. Nu maar wachten op de volgende voorstelling :)

vrijdag, 10 september 2010

jeroen den brok: bijna zover!!!!!!!

het is bijna zover!!! de vloek van ravenstein we zijn in november 2009 begonnen met oefenen en het resultaat mag er zijn.iedereen heeft zijn steentje bijgedraagt en het leek wel of heel ravenstein in rep en roer was. vanavond is de premiere. ik wens alle spelers en muzikanten veel succes met het stuk ik hoop dat het weer meezit maar als iedereen zijn best doet is dat ook al heel wat toi toi toi.!!!

vrijdag, 10 september 2010

Jesper van Lijssel: Vanavond is het zo ver

een hele goede dag allemaal het is zo ver het is vrijdag 10 september, vanavond om 8 uur gaan we knallen met de premiere ik wil iedereen hier eenorm veel suc6 wensen, deze komende 10 dagen, al mag het nu regenen :P buiën radar geeft aan dat we tussen 7 en 12 droog weer hebben, dus het gaat helemaal goedkomen vanvond!! ik zou zeggen toi toi toi iedereen he ho lets go!!!!

vrijdag, 10 september 2010

Bert en Ans: Respect

Gisteren de generale gehad. Er gebeurde nog van alles en er moest ook nog van alles gebeuren. De techneuten rennen af en aan. Licht hier, geluid daar. Natuurlijk gaan er dingen mis. De kleding die nog wat aangepast moet worden. Mensen van het productieteam die soms letterlijk even met de handen in het haar zitten. Dagen en nachten hebben de techneuten gesleuteld en gebouwd en is in het atelier de kleding gemaakt. Vandaag kregen we nog een mailte met de laatste aanwijzingen en hulpvragen. Dit was vanmorgen rond zes uur verstuurd. Zo lang wordt er doorgewerkt. Daarom DIEP RESPECT, EEN DIEPE BUIGING EN EEN MEGA APPLAUS voor ALLE MEDEWERKERS van DE VLOEK die het voor ons mogelijk maken om zo goed mogelijk in de schijnwerpers te staan. SUPER. Succes allemaal.

vrijdag, 10 september 2010

anton coolen : binnenstad

ik mag toch hopen dat ik zoals de afgelopen 32 jaar ik rustig mijn einde weeks biertje kan en mag drinken bij de keur. Vrijdag tussen 17.30 en 18.51 Indien niet mogelijk heb ik begrip gezien dit prachtig evenement

donderdag, 09 september 2010

JP: 3 weken?

Ik lees dat het centrum 3 weken wordt afgesloten. Spelen we dan 3 weken????

woensdag, 08 september 2010

Marjon en Georges: Veel succes

Dag Ans en Bert, Wij willen jullie heel veel succes en heel veel plezier wensen met de première aanstaande vrijdag. En als wij komen kijken krijgen jullie sowieso een zoen van de juf. Toi toi toi.

dinsdag, 07 september 2010

Ina: Genève

Ja, wij komen uit Genève om dit spektakel ons te laten meeslepen terug in de tijd. En om ons broer te bewonderen natuurlijk. Veel succes en veel speelplezier allemaal.

dinsdag, 07 september 2010

 

Toon Num << Start < Vorige 1 2 3 4 Volgende > Einde >>Pagina 2 van 4