nieuwsbrief

Wij verzenden regelmatig nieuwsbrieven. Meld u aan om op de hoogte te blijven van onze activiteiten.
acteurs en zangers
bezoekers
Theater in de regio,
Cultuur om de hoek!
Een uniek aanbod voor u en uw relaties
Ravenstein, een stadje waar de tijd lijkt stil te staan, maar waar historie en hedendaagse gezelligheid elkaar juist versterken, geniet een snel groeiende landelijke bekendheid.
In haar 650-jarige bestaan heeft dit pittoreske vestingstadje aan de Maas veel geschiedenis geschreven. Van grote oorlogen tot vorstelijke bezoeken. De eeuwenoude gevels die opeengepakt de straten sieren, verbergen onvermoede geheimen voor de tienduizenden toeristen die Ravenstein jaarlijks bezoeken.

Het evenement
Een uniek theaterevenement luistert het Ravensteinse lustrum op in september 2010. Dit groots opgezette openluchtspektakel zal historische geheimen ontsluieren en duizenden toeschouwers aantrekken.

Partnership "Op maat"
Voor de partners van deze productie kunnen wij deze voorstellingen uitbouwen tot een onvergetelijke ervaring. Dus mogelijk ook voor u, uw relaties en uw medewerkers. Een beleving waar uw gasten met plezier aan terug zullen denken.

Maatwerk
Geen onderneming is hetzelfde. Wij willen met u als ondernemer en partner van deze productie een op uw wensen toegesneden programma samenstellen, met een voor u herkenbare meerwaarde. We kunnen arrangementen vormgeven naar uw doelstellingen.

VIP arrangementen
Natuurlijk bieden we ook VIP arrangementen aan om u en uw gasten in de gelegenheid te stellen om onder het genot van een hapje en een drankje contacten te leggen en vrienden te ontmoeten. Dit alles in de exclusieve setting van de raadzaal van het eeuwenoude raadhuis. Ook makers van de theaterproductie zullen daarbij aanwezig zijn om uw gasten te ontvangen.


Ons aanbod aan u
De voorstelling zal in de komende maanden grote publiciteit krijgen. Niet alleen regionaal, we richten ons ook op publicaties op landelijk niveau. Partners van ‘De Vloek van Ravenstein’ zullen duidelijk herkenbaar aan de productie gekoppeld zijn.
Graag spreken we de diverse opties die we aan kunnen bieden in een persoonlijk gesprek met u door.

Voor meer informatie: download onze informatiefolder.

Contact
U kunt op de volgende wijzen contact met ons opnemen:
Mail: Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

Of door het contactformulier in te vullen klik hier.

Of neem contact op met:
Henriëtte Renders
Telefoon: 06-12239022
Mail: Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

Namens het bestuur van Regiotheater land van Ravenstein,

Evert van Schoonhoven

Voorzitter